RÜYADA BESMELE GÖRMEK

RÜYADA BESMELE Yİ GÜZEL BİR HATLA YAZILMIŞ GÖRMEK,İLME,HİDAYETE VE BESMELE NİN BEREKETİ İLE RIZIK ELDE ETMEYE İŞARET EDER.BEMELE Yİ YAZMAKTA AYNI ŞEKİLDE YORUMLANMAKTADIR.BAŞKASININ YAZDIĞI BESMELEYİ İMHA ETTİĞİNİ GÖREN KİMSE AHDİNİ BOZAR.YAHUTTA KENDİSİNDE BULUNAN İLİM VE MALDA CİMRİLİK EDER. BU RÜYA YI GÖREN HASTA VEYA ASİ BİR KİMSE İSE TEVBE EDEREK ALLAH A YÖNELİR VE HASTALIĞIDA İYİ OLUR.BESMELE Yİ RÜYASINDA TAMAMEN OKUDUĞUNU GÖREN KİMSENİN YÜCE ALLAH MALINA VE ÖMRÜNE BEREKET İHSAN EDER.

BEBEK GÖRMEK

RÜYADA ERKEK ÇOCUK GÖRMEK,MÜJDELİ HABER OLARAK YORUMLANIR.KIZ ÇOCUĞU GÖRMEK İSE BOLLUĞA,BEREKETE,ŞEREFE,ZORLUKTAN SONRA KOLAYLIĞA ERİŞMEYE İŞARET EDER.KIZ ÇOCUĞU GÖRENİN, SEVİNÇLİ BİR İŞLE KARŞILAŞACAĞINI İŞARET ETTİĞİ ŞEKLİNDE DE YORUMLANMIŞTIR.

BİLEZİK GÖRMEK

BİLEZİK GÖRMEK;İZZET VE ŞEREF BULMAYA İŞARET EDER. GENC BİR KIZ BİLEZİK TAKTIĞINI GÖRÜRSE EVLENİR. ERKEK BİLEZİK TAKTIĞINI VEYA BİRİNE BİR BİLEZİK VERDİĞİNİ GÖRÜRSE,ONUN ARACILIĞI İLE ÜZÜNTÜYE DÜŞER.KOLUNDA NEDEN YAPILDIĞINI BİLMEDİĞİ FAKAT HOŞLANDIĞI BİR BİLEZİK OLDUĞUNU GÖREN KİMSE,İYİ BİR MESLEK EDİNİR.BİLEZİK,EVLENMEK OLARAK YORUMLANMIŞTIR.

BULUT GÖRMEK



BİR KİMSE HAVADA BULUT GÖRSE VEYA BULUTUN ÜZERİNE BİNSE ÖNEMLİ BİR MEVKİYE YÜKSELİR. O KİMSE DÜNYALIK VE âHİRETLİK MURâDINA DEVLET BAŞKANININ ZEYA BİR VELİNİN ELİYLE BULUTUN PARÇALANDIGINI VEYA ELİYLE TUTULDUGUNU GÖREN KİMSE BİLGİ VE HÜNGER SâHİBİ OLUR.

BULUTU YEDİGİNİ GÖREN KİMSE,BİR KİMSEDEN HELAL MAL VE HİKMETİ BİR ŞEYLE FAYDALANILIR.
BAZEN BULUT,ŞİDETLİ SOGUĞA VE HÜZÜNLÜ OLMAYA İŞâRET EDER.RÜYADA GÖRÜLEN BEYAZ BULUT,İYİ VE HAYIRLI AMELE İŞâRETİR.
***------------------***-------------------***

BEBEK GÖRMEK


RÜYADA ERKEK ÇOCUK GÖRMEK, MÜJDELİ HABER OLARAK YORUMLANIR. KIZ ÇOCUGU GÖRMEK İSE BOLLUĞA, BEREKETE ŞEREFE, ZORLUKTAN SONRA KOLAYLIGA ERİŞMEYE İŞâRET EDER.KIZ ÇOCUGU GÖRENİN,SEVİNÇLİ BİR İŞLE KARŞILAŞACAGINA İŞâRET ETTİGİ ŞEKLİNDE DE YORUMLANMIŞTIR.

RÜYADA BAYRAK GÖRMEK:


RÜYADA BAYRAK GÖRMEK:

RÜYADA GÖRÜLEN KIRMIZI BAYRAKLAR SAVAŞA,SARI BAYRAKLAR, ORDU İÇERİSİNDE SALGIN HASTALIK BULUNDUĞUNA, YEŞİL BAYRAK HAYIRLI BİR YOLCULUGA ÇIKMAYA, BEYAZ BAYRAKLAR YAGMUR YAĞACAGINA, SİYAH BAYRAKLAR'DA KITLIK OLACAGINA İŞâRET EDER.
KADIN İÇİN BAYRAK GÖRMEK, KOCAYA (evlilige) İŞâRET EDER.

BIYIK GÖRMEK

RÜYADA BIYIK GÖRMEK . ŞEREF,İTİBAR VE İBADED OLARAK YORUMLANIR.
BIYIGINI KESİLMİŞ GÖREN KİMSE DİNDE İLERİ GİDER.
BIYIGIN UZAMIŞ OLDUGUNU VE YEDİGİ VE İÇTİGİ ŞEYLERİN İÇİNE GİRDİGİNİ GÖREN KİMSE , DİNDE BİD'AT OLAN ŞEYLERE DALAR.

BASTON GÖRMEK :

BASTON GÖRMEK : Rüyada baston görmek,rüya sahibinin günlük işlerini görmek için çevreden yardım istemek zorunda kalacagını işÂret eder.bir dosdu tarafından kendisine basdon verilmesigösteri,dostunun kendisine önemli bir konuda yardımcıolacagını r.

RÜYADA BAG GÖRMEK


Rüyada bag görmek,üzüntü ve fakirlige işÂret eder. bag veya asmanın kendisi kadın mal ve servet demektir. Mevsiminde görülen bag kazanç ve göz aydınlıgıdır. kışın bag ğörmek üzüntüdür.mevsiminde bagbudagınıgörmek şeref ve itibardır.

BALIK GÖRMEK


Rüyada balık görmek ,büyük balık servet, beklemedik yerden gelecek para, umulmayan yerden gelen faydadır.
küçük balıklar , dert ve sıkıntılardır. büyük küçük bir cok balık bir arada görmek para dır. deniz den balık yakaladıgını gören kimse kendi calışmasıyla para kazanır.
kendisi tutmamişsa havadan paraya veya mirasa konar.
tuttugu balıgı satan veya satmaya calıştıgını gören kimse , karısı yüzünden akrabasıyla bozuş,ur.
sıcak ve kara bölgesinde yaşayanlar için balık görmek üzüntü ve kader dir. deniz kenarında yaşayan veya soguk oturan kimseler .için balık para ve rızıktır , rüyada yatakta balık görmek , deniz yolculugunda bulunan ve hasta için durumlarının bozulmasına işarettir..
yanında bulunan güzel bir. yemegi bırakarak kokuşmuş bir balıgı yedigini gören kimse zina yapar.
rüyada yunus balıgı gürmek korkan kimse için eminlige ,fakir kimse için zenginlige,şidded ve ihtiyac halinde bulunan kimse için de mülke işarettir.