RÜYADA ASILMA GÖRMEK

Rüyada bir asıldıgını görmek, o kimsenin yüceligine işarettir.Rüyada asıldıgını gören mutlaka itibara kavuşur.

insan rüyasında şarkı şöylemek

Rüyada güzel sesle sarki söylemek, kazançli ticarete; aglamakli sesle sarki söylemek zararli ticarete yorumlanir. Ebu Sait El Vaiz e göre; sarki söylemek üç sekilde tabir olunur; Alim, hakim, vaiz. Çarsida sarki söyledigini görmek, zengin için rezil olmaya, fakirler için aldigini kaybetmeye delildir. Hamamda sarki söyledigini gören, belirsiz sözler söyler. Bir yerde sarki söyledigini görmek, o yerde dost ve arkadaslari arasinda ayriligi gerektirecek yalan ve hile yapildigina delalet eder. Rüyada bir sevgiliye sarki ile ilani ask ettiginizi görmek, büyük bir sevince, daha sonra bir kedere kapilacaginiza işaarettir....

FENER GÖRMEK

Rüyada parlak yanan bir fener görmek,şeref ve saadete ,  evlenmeye , kazanç ve kara işaret eder. ışıgı olmayan fener, hastalıga işlerin zorluguna işaret eder.

ESİR OLMAK

Rüyada esirlik, şiddetli keder  ve  sıkıntıdır. esirler görmek ise yüksek makam,mevki ve nüfus  ile yorumlanır.Bir büyük kumandan veya devlet adqamınıesir olmuş görmek ,maddi menfaatlarla yorumlanır.kısaca esaret ;gam keder ve ziyandır.Esaretten kurtummak ise zıddı ile yorumlanır.Bir esiri kurtarmak ise bir kimseye iyilik yapmaktır.