RÜYADA AKREP GÖRMEK

Rüyada akrep görmek düşman olarak yorumlanır.akrep öldürdüğünü gören kimse düşmanına karsı üstünlük sağlar.elinde bir akrep olduğunu gören kimse halkın arkasından konusur.

ARAZİ GÖRMEK

Rüyada yeşilliği bol ve akarsuları olan arazi görmek,inancın tam olması seklinde yorumlanır.böyle bir arazide ev yaptığını gören kimse güzel günler görür,tatlı ve mutlu günler geçirir.kendisini geniş bir sahrada gören kimse yolculuga çıkar.

RÜYADA ASILDIĞINI GÖRMEK

Rüyada bir insanın asıldığını görmek,o insasnın yüceliğine işarettir.rüyasında asıldığını gören mutlaka itibara kavuşur.

RÜYADA ASILDIĞINI GÖRMEK

Rüyada bir insanın asıldığını görmek,o insasnın yüceliğine işarettir.rüyasında asıldığını gören mutlaka itibara kavuşur.

ARABA GÖRMEK

Rüyasında arabaya bindiğini gören kimse,o beldenin en yetkilisi olur.arabadan düsen görevinden azledilir.arabayı kırılmıs olarak görmek büyük bir adam olmaya işarettir.

BEŞİK GÖRMEK

Beşik veya çocuk yatağı gören kimse, kız olsun erkek olsun kısa zaman da evlenir. evli ise bir çocuğu olur.beşiği ni kırdığını sattığını yada birisine verdiğini gören kimse eşinden bosanır. besik,rüyada nikahı ve çocuğu temsil eder.

ELEK GÖRMEK

Rüyada elek elediğini gören kimse, giriseceği bir iste basarılı olacak demek tir.bazı yorumcular,unu el acıklığı ve israfcılık olarak yorumlamışlardır. elenen un, yapılacak zarara işarettir.

RÜYADA FİTNE GÖRMEK

Bir kimse,rüyada bir yerde fitne çıktıgını görse kendi mal ve evlÂdı ile yorumlanır. fitne ,imtihan anlamına gelmektedir.

Rüyada göl görmek

Rüyada göl görmek,yolcu için o yolculuğun mümkün olmayacağına işaret eder.Küçük göl,zengin bir kadın olarak yorumlanır.

RÜYADA DERS GÖRMEK

Rüyada ders vermek veya almak ,c karşılıklı olarak,brbirinizi düşündügnüze işarettir.

RÜYADA DEVE KUŞU GÖRMEK

Deve kuşu nimettir.Deve kuşu  sagır oldugundan  sagırada yorumlanır .Evinde bir deve kuşunun bulunduğunu gören kimsenin ömrü uzun olur.

RÜYADA BEYİN GÖRMEK

Rüyada beyin görmek,biriktirilmiş mala ve tedbirli olmak gerektigine yorulur.

RÜYADA BESLENME YAPMAK

Rüyada beslenme aldıgınızı görmek,yakın bir arkadaşınızın dar gününe koşmaya ve hayır duası almaya işarettir.Beslenmenizi evlendirmek,kayıplarınızı telafi etmeye ve faraha çıkmaya işarettir.

RÜYADA KEL GÖRMEK

SAÇLARINI YANA DÖKÜLDÜĞÜNÜ GÖREN KİMSE SERMAYESİNİN BİR KISMININ ELİNDEN ALINMASINA ZARAR GÖRMESİNE VE İNSANLAR ARASINDA KÖTÜ GÖRÜLMESİNE YORUMLANIR.
KEL KADIN GÖRMEK O YIL KITLIĞA YORUMLANIR.RÜYADA TAMAMİYLE KEL OLDUNU GÖRMEK ZAHMETLE KAZANILAN MALDAN HAYIR GÖRMEMEYİ İFADE EDER.

RÜYADA GÜL AĞAÇI GÖRMEK

Rüyada gül ağacı görmek şerefli bir kişi veya büyük bir devlet adamı ile tabir olunur.Gül ağacı kestiğini görmek gam ve kedere delalet eder.

rüyada tencere görmek

rüyada tencere görmek,kürsü üzerinde oturan alime yorumlanır.içinde et v.s bulunan tencere,ondan yiyen kimse için faydalara yorumlanır.

RÜYADA TEKE GÖRMEK

Rüyada dağ keçisinin erkeğini görmek,görrünüşte heybetli,ihtiyar ve ahmak bir kimseye yorumlanır.

RÜYADA ŞEHİT GÖRMEK

Bir insan şehitlerden birisini diri olduğunu görürse o şehidin takip ettiği yol ve tutumu insanlar arasında devam ettiğine yorumlanır.Rüyada bir şehidin hayatta olduğunu gören kimse ALLAH [c.c]`a yaklaşır demişlerdir.

rüyada nine görmek

İnsan rüyasında nine görürse çok hayra yorumlanır.Neşe sağlık mutluluk ve sevince yorumlanır.

rüyada koyun görmek

Rüyada görülen koyun kadına yorumlanır.bir koyunun önünde yürüdüğünü gören ve ona yetişemediğini gören kimse,bir kadının peşine düşer ve onu almaya muvaffak olamaz.Rüyada bir koyunu sağdığını gören kimse bir hayra girer.Rüyada bir koyuna rastladığını gören ve ona sahip olduğunu gören kimse büyük bir mala erişir.Koyun eti yediğini gören kimse büyük bir hayra erişir.

rüyada kabak görmek

Rüyada kabak görülürse itibarlı,şanlı insanlara yakın,iyi idareci alim veya doktor olan bir kimseye işarettir.Hasta için şifadır.Bunun için kabak rüyada görülen pişmiş şeylerin en iyisidir.Rüyada pişmiş kabak yediğini gören kimse dininden,nefsinden,sevgilisinden veya çocuğundan kaybettiği birşey kendisine döner.
Rüyada kabağı pişmeden yediğini gören kimseye korku erişir veya insanla münakaşa eder.

rüyada otel görmek

Rüyada otel görmek yolculuğa veya herhangi bir sebeble evde çıkacak huzursuzluğa işarettir.

Rüyada öğretmen görmek

Rüyada öğretmen görmek,bilginizin yavaş yavaş artacağını ifade eder.Bir öğretmenden ders aldığını görmek,mutlu bir yaşam sürmeye ve mesleğinizde başarı elde etmeye işarettir.

rüyada nazar görmek

Rüyada kendinize nazar değdiğini görmek,hafif bir kaza geçireceğinize işarettir.

rüyada secde görmek

Bir kimse rüyada,rükuya vardığını ve secde ettiğini ve Allah için namaz kıldığını görse,Allah için tevazu eder ve boyun eğer.Kibar ve azametten sıyrılır.Bir kimse Allah [c.c]için secde ettiğini görse,düşmanlarına galib gelir,zafere erişir ve günahları affedilir.secde eden günahkar bir kimsedir ki,secde ettiğinde tevbekar olur.tehlikelerden kurtulur ve istediklerine kavuşur.günahları affedilir,günahları affedilen kimsenin ömrü uzun olur.secde,işlerin iyi yürümesine,bazan da onu gören kimse için Allah [c.c]`ın ihsan edeceği nimetlere yorumlanır.

rüyada soğuk vedonmak

İnsanın soğuk görmesi ve donması fakirliktir.

RÜYADA SİS GÖRMEK

Rüyada görülen sis,rüya sahibinin din ve dünya işlerindeki karışıklığına yorumlanır.Rüyada,üzerine duman çöktüğünü gören kimse,Allah`ü teala`dan korksun ve yaptığı kötü şeylerden vazgeçsin.

rüyada uçurtma görmek

rüyada uçurtma,izzet şeref ve yüksek bir derece almaya yorulur.Bazanda arzu ettiği şeyden uzaklaştırılmaya yorumlanır.rüyada uçurtmayla oynadığını gören kimse,sihir yapar veya boş yere çalışır.