RÜYADA NARGİLE GÖRMEK

Rüyada nargile içtigini görmek ümitsiz ve boş şeylerle ugraşarak vaktinizi harcadıgınıza işaret eder

RÜYADA NAKLİYECİ GÖRMEK

Rüyada nakliyeci mal biriktiren dünya ehli ve gururlu kimsedir.Süt nakliyecisi  ilim talep eden ve ondan faydalanan dindar birisidir. koyun nakliyecisi şehit tutan bir adamdır ki bunda hayır yoktur.

Rüyada yüzük ğörmek ,rüya tabirleri

Rüyada yüzük görmek şeref ,itibar, evlat, nikah, makam, rütbe... olarak yorumlanır. yüzügün güzelligi nisbetinde bunların durumu ğüçlenir. Rüyada  yüzük ğörmek bir eve veye bir bint almaya işarettir. demirden bir yüzük taktıgını ğören kimse  zorluk ve meşakkattan  sonra  hayra nail olur. yüzüğün kaşı cocuk olarak yorumlanır.

RÜYADA LÜFER GÖRMEK


Rüyada lüfer görmek kısmet ve bolluktur.lüfer yemek ise nazik ve kibar arkadaşlar edinmeye işaret eder.

RÜYADA LİSE GÖRMEK

Rüyada bir lisede ögrenci oldugunu görmek çalışmalarınızdan iyi sonuçlar alarak begeni toplayacagınıza işaret eder.

RÜYADA KÖPRÜ GÖRMEK

Rüyada köprü görmek, şüpheye "Dünya bir köprüdür".Oradan geçiniz fakat orayı tamir etmeyiniz. hadis-i şerifine   binaen  dünyaya işaret eder. 

RÜYADA HAVA GAZI GÖRMEK

Rüyada hava gazı ocagı görmek,zengin bir dosttan yardım görmeye işaret eder.Hava gazı muslugunu açık bırakarak intihara teşebbüs ettiginizi görmek, iyi haber almaya ve selamette olmaya görülür.

RÜYADA ÇIPA GÖRMEK

Rüyada çıpa görmek, evde her işi ve hizmeti üzerine alan çalışkan bir hizmetçi ile yorumlanır.Bu rüyada görülen iyi ve kötü her şey buna kıyaslanarak tabir edilir.

RÜYADA ÇEŞME GÖRMEK

Rüyada suyu berrak ve temiz akan bir çeşme görmek, iç huzura kavuşmaya ve hayırlı haberle yorulur.Çeşmeden akan su kirli veya bulanık olursa, rüyayı gören için keder ve sıkıntıya işaret eder.

RÜYADA ÇERKEZ GÖRMEK

Rüyada çerkez görmek,iyi bir komşuya veya işi bir eşe yorumlanır.

Rüyada tren görmek

Rüyada bir trende seyehat etmekte oldugunuzu görmeniz kısa bir yolculuga  çıkarak kazanç elde edeceginize işaret eder. 

RÜYADA TENEKE GÖRMEK

Rüyada teneke görmek hayrı dokanmayan mal ve kazanca işaret eder.Levha halinde teneke görmek veya almak devamsız mal ve menfaat ile yorumlanır.

RÜYADA TELEFON İLE KONUŞTUGUNU GÖRMEK

Rüyada  telefon ile konuştugunu görmek,uzaktan bekledigi haberi alacagına işaret eder .

RÜYADA TEKERLEK GÖRMEK

Rüyada tekerlik görmek,iş ve durumunuzun istediginiz gibi gidecegine işaret eder.

RÜYADA TEKE GÖRMEK

Rüyada dag keçisinin erkegini görmek görünüşte heybetli, ihtiyar ve ahmak bir kimseye yorumlanır.

RÜYADA TEHLIKE GÖRMEK

Rüyada kendinizi bir tehlike içinde görmek, yakında üzüleceginize işaret eder

RÜYADA KÜRK GÖRMEK

kış gününde rüyada kürk giydigini  gören kimse hayırlı bir işte bulunur. ihtiyacını o hayırlı işten giderir.

RÜYADA KÜPE GÖRMEK

Rüyada görülen küpe, ticaret ve kazanç elde etmeye işaret eder.Rüyada kendi kulaklarında incili küpe gören kimse servet edinecek ve süslenecek demektir.

RÜYADA KÜL GÖRMEK

Rüyada görülen kül ,sahibi yakan haram mal olarak yorumlanır.bir kimse rüyasında kül görse,sıkıntıya düşer.

RÜYADA KUM GÖRMEK

Rüyada kum gören kimsenin kazancı bol olur.çok kum görmek hem dünya hem de ahiret için meşguliyettir.

RÜYADA KUM GÖRMEK

Rüyada kum gören kimsenin kazancı bol olur.çok kum görmek hem dünya hem de ahiret için meşguliyettir.

RÜYADA KİLİT GÖRMEK

Rüyada kilit görmek güvenilir bir insan bakire bir kadın sevgi, kuvvet, yemin, kefil,kurtuluş ferah ve sevinç olarak yorumlanır.

RÜYADA KEDİ GÖRMEK

Rüyada görülen kedi,içten pazarlıklı kadın ev halkından hırsız,gönül kırıklıgı  bundan dogan hüzün ve düzenbaz eş demektir.

RÜYADA KAVAK AGACI GÖRMEK

Rüyada kavak agacı görmek sert şöhretli ve kendisinde hayır bulunmayan bir adama işaret eder.kavak agacını kestigini görmek eşi vefaat eder.

RÜYADA KARTAL GÖRMEK

Rüyada kartal görmek iktidar,güç,kuvvet,heybet,şeref olarak yorumlanır.kartal görmek aynı zamanda devletin sembolize eder.

RÜYADA KAR GÖRMEK

Rüyada görülen kar,rızka,menfaata,soguk algınlıgı hastalıgından iyileşmeye işaret eder.mevsiminde olmayan kar;keder ,sıkıntı fakirlik ve ayrılıga işaret eder.

RÜYADA SİNEK GÖRMEK

Rüyada sinek görmek çok sövmeye zayıf miskin ve alçak kimseye işaret eder sineğin karnına girdiğini gören kimse akılsız  bir toplumla oturup kalkar baş ucunda bir sineğin uçtuğunu gören kimse kendisini herhangi bir hususta tehdit eden güçsüz bir düşmana işaret eder sinek öldürdüğünü gören kimse rahata ve vucut sağlığına kavuşur.rüyada kara sinek görmek kötü amele ve kötü davranışa işaret eder.

RÜYADA YAĞMUR GÖRMEK

Rüyasında yağmur yağdığını gören kimsenin eline helal mal girer gök gürleyip şimşek çakarak ve fırtınalar koparak simsiyah havada yağmur yağdığını görmek o memlekette felaketler meydana geleceğine işarettir bu felaketler bulaşıcı hastalık toplu ölüm ve kıtlık olarak yorumlanır.vaktinde ve mevsiminde görülen yağmur bereket ve sevince mevsiminde olmayan yağmur ise sıkıntı ve kedere gelir.

RÜYADA VUCUDUNU EKSİK GÖRMEK

Rüyada kendi vucudunun bir parçasını veya herhangi bir azasını eksik gören kimse bir sebeb le üzüntüye düşer.

RÜYADA VADİ GÖRMEK

Rüyada vadi görmek zahmetli bir yolculuğa yolculuk müddetinin uzamasına işaret eder rüya sahibi ehilse mülke malik olur.vadi görmek bazen yağmur yağmasına ve suların akmasına bazende vadiye inmek sapık ve azgın kimselere gitmek ve onlara dini hükümleri tebliğ etmek için yolculuk yapmaya işarettir.

RÜYADA OT GÖRMEK

Rüyada görülen ot,iyilik ve hayır olarak yorumlanır.kendi avucu içinde ot bittiğini gören kimse eşini başkası ile görür.avucunun dışında ot bittiğini gören kimse ölür ve mezarında ot biter bir kimsenin üzerinde ot bittiğini ve bu otun kulağını ve yüzünü örtmediğini görmek bolluk ve ucuzluğa erişmeye işarettir.

RÜYADA FIRIN VE TANDIR GÖRMEK

Fırın;rızk,fırında kadınlar;sıkıntı ve nüfuzlu fakat zalim insanlar olarak yorumlanmıştır.bir kimsenin fırında ekmek pişirdiğini görmesi iyidir.fırının yıkıldığını görmek, kıtlığa işarettir.fırına konulan ekmeğin  pişmediğini görmek hiç iyi değildir.ekmek fabrikası,mahkeme,bol rızk,hastalıktan kurtuluş,okul,hapishane gibi yerlere işaret edere bir fırından çok sayıda ekmek aldığını gören kimse çok kadınla evlenir.

RÜYADA DÜĞÜN GÖRMEK

Rüyada patırtısız kütürtüsüz şenlikli olmayan bir düğün sevinç ve refahtır.tersi ise ve bilhassa oyunlar çengi ler varsa buyuk  bir gruba gelecek üzüntü ve keder dir.düğün görmek iyi rüyalardan değildir.genellikle ölüm töreni demektir.kendisi için düğün yaptığı nı ve oğlu için düğün yaptığını gören kimsenin oğlu vefat eder.hiçbir yorumcu düğün için iyi şeyler söylememiştir.

RÜYADA CUMHURBAŞKANI GÖRMEK

Cumhurbaşkanı görmek,dünyevi sıkıntılardan kurtulmak,olarak yorumlanır.onunla konuşmak veya öpüşmek,ondan veya başkasından para yardımına işaret eder.

RÜYADA CANAVAR GÖRMEK

Bir kimsenin rüyasında canavar görmesi zorlukla karşılaşacagına işarettir.Rüyada canavarın pençesinde oldugunu görmek.düşmanların çok olduguna işaret eder.

RÜYADA SABUN GÖRMEK

Rüyada sabun görmek servet,takva ve maddi durumu düzeltmeye işaret olarak yorumlanır. bir sabunla elini yüzünü yıkamak girecegi davada temize çıkar.

RÜYADA SABAH VAKTİ GÖRMEK

Rüyada görülen sabah,kurtuluş,ferah ve ucuzluk olarak yorumlanır.Rüyada sabah aydınlıgı gören kimse töhmet altında ise töhmetten, sıkıntıda olan sıkıntıdan hasta olan da hastalıktan kurtulur.

RÜYADA OK GÖRMEK

Rüyada bir kimsenin ok attıgı ok hedefini vurursa o kimsenin görüşü isabetli,adil ve insaflı olur. attıgı ok hedefe isabet etmediyse zalim ve kusurlu olduguna yorulur. 

RÜYADA NAR GÖRMEK

Rüyada nar görmek mevsiminde görülürse mal ve kadı olarak yorumlanır. ekşi nar görmek her mevsimde tasa ve üzüntüye işaret eder. mevsimi dışında tatlı nar görmek hastalık ve üzüntüye işaret eder. Rüyada nar görmek para olarak yorumlanır.

RÜYADA NAMAZ KILMAK

Rüyada görülen namaz,islam ve inanç olarak yorumlanır. bir mescid veya camide cemÂatla birlikte namaz kıldıgını gören kimse büyük bir cemaattan yardım görür. sözünün geçerli olacagı bir ortama kavuşur.

rüyada köpek görmek

Rüyada köpek görmek pek büyük ve önemli olmayan düşmana işaret eder bir köpeğin üzerine saldırıp havladığını gören kimsenin öyle bir insandan zarar göreceğine işarettir.ısırması bu zararın dahada büyük olacağını gösterir dişi köpek  kötü huylu bir kadına işarettir köpeğin eti mirastan kalan mala işarettir kendisinin bir köpeği olduğunu gören kimse düşmanlarına karsı üstünlük sağlar rüyada görüşen süs köpeği sevinç ve ferahlıktır.

RÜYADA ÇORAP GÖRMEK

Çorap görmek erkek için kadın kadın için de sevgi ve menfaat tir.rüyada siyah çorap muhteşem bir kadına kırmızı çorap görgü kurallarını iyi bilen kadına beyaz çorap güzel bir kadına yeşil çorap iffetli ve utangaç bir kadına nakışlı ve desenli çorap on parmağında on hüner bulunan kadına işaret tir.bir erkek böyle bir çorap aldığını veya giydiğini görürse böyle bir kadınla evlenir yada ondan yararlanır.rüyayı kadın görürse çorapların anlamı doğrultusunda değeri artar çorabı kaybetmek veya birbirine vermek iyi değildir. 

RÜYADA ÇUVAL GÖRMEK

Rüyada çuval gizli olan şeyin bekçisidir. rüyasında çuvaldan bişey çıktığını görren kimse bir sırrı açığa vurur.çuval görmek yolculuğa gizli olan seyi korumaya ve eşe işarettir.

RÜYADA TERAZİ GÖRMEK

Rüyada görülen terazi mahkeme adalet hakim adliye ve yargılama olarak yorumlanır.fakir bir insan rüyada terazi görürse zengin olur.rüyada elinde terazi gören kimse sünnete uygun hareket ettiğine işarettir.rüyada kıyamet terazisi gören kimse sırlarının acığa çıkmasına ferahlık ve sevincin meydana gelmesine ve galip gelmeye de yorumlanır.

RÜYADA SECCADE GÖRMEK

Rüyada bir seccade üzerinde  oturdugunu gören kimse  hacca gider. ipek bir seccade oturdugunu ve üzerinde namaz kıldıgını gören kimse ibadedlerinde  ve işlerinde  riyakar  gösteriş düşkünü ve iki yüzlü bir kimse olarak yorumlanır. Rüyada seccade görmek  iffetli bir kadına sahip olmak  olarak ta yorumlanır.

Rüyada yüzmek

İnsan rüyasında denizde yüzdüğünü görüyorsa, alim ise, ilimde istediği dereceye ulaşır. rüyada nehir ve derede yüzdüğünü gören, rüya sahibinin itikatının, sağlamlığına işarettir.suda yüzerken korktuğunu gören kimse, hapislik veya bir hastalığa düser.

RÜYADA ÜZÜM GÖRMEK

Rüyada üzüm görmek helal ve temiz rızka işarettir.aynı zaman da sürekli olan bol rızka işaret eder.mevsiminde üzüm görmek, dünyada meydana gelen ucuzluğa ve geniş geçim yollarına işarettir.mevsimi dısında üzüm görmek acele yapılacak hayra bazende ele gececek haram paraya yorumlanır.üzümü asmada görmek şiddetli bir korkuya işarettir.beyaz üzüm görmek sırf hayhır ve şifa olarak yorumlanır.

RÜYADA KARPUZ--KAVUN GÖRMEK


Rüyada karpuz görmek mevsiminde göz aydınlıgı ve sevinçtir. mevsimi dışında ise keder ve üzüntüdür.kavun yedigini gören kimse hapisten çıkar. kavun genelde hastalık olarak yorumlanmıştır.  

RÜYADA KAPLAN GÖRMEK


Rüyada kaplan görmek, düşman olarak yorumlanır. kaplanın etini,sütünü,ve azalarından birisini görmek faydalıdır. Rüyasında bir kaplanı öldürdügünü gören kimse zÂlim bir düşmanını kahreder.

Blog Arşivi