Rüyada armut ğörmek,Rüyada armut toplamak


Rüyada Armut Görmek  rüya tabiri
Rüyada görülen armut  vaktinde ise  rızka, ve rüya sahibinin  yanın da olmayan  bir kimsenin yanına  gelecegine , veya armut vakti  degil ise  sarı armut ise   hastalıga , Yeşil  armut ise   üzülmeye kedere , rüya sahibi  asta ise ve  armut   görürse   iyileşmeye   delalettir.

ÇOCUK GÖRMEK ,RÜYADA ÇOCUK GÖRMEK


Rüyada çocuk görmek arzuya kavuşmak tır. Bazan  mutluluga ,ferahlıga , işaret eder, çocuk aşkın simgesi olarak ta yorumlanır, çocuk görülen ev  bereket yagacagına da yorumlanır,

Rüya nedir, nasıl görülür

Rüya nedir  ve nasıl görülür neden rüya görürüz.
 
RÜYA  geçici bir ölüm gibidir. ve uyku halinde iken  garip garip   görülen  hallere  rüya denir.
Neden rüya görürüz
İlk insan nın yaratılışından  bu güne kadar  flozoflar , bilim adamları kesin olarak  rüyayı belirleyememişlerdir. büyük ve  soyut bir dünyadır .Rüya öldükten sonraki yaşantımız ile de ilişkilidir. Bu ilişkiyi yakalamak, temiz duygu ve ruh temizliğiyle ancak mümkün olabilmektedir. Rüya ile çok ince gerçekler keşfedilmiş ve sonsuza kadar da keşfedilmeye devam edilecektir.


Rüyada papatya görmek

 PAPATYA GÖRMEK

Rüyada paapatya görmek rüyada görülen  papatya  papatya aldıgını  gören   o kimsenin  kimse ile   dosluga yorumlanır.veya  güzel  bir kadın a yorumlanır. ve ya papatya çicegi  hanımın akrabalarına yorumlanır.

Rüyada aglamak ne anlama gelir,, rüya tabirleri

Rüyada aglamak rüyada göz yaşı dökerek aglamak  sizin pişmalıgınıza  işarettir.
Rüyada sessiz ce aglamak   yagmur ve  berekete  rahmete  ALLAH korkusuna   sevince  delalettirr.
Ağladığını ve gözünden yaş yerine kan aktığını görmek, elinden kaçırdığı fırsata pişman olduğuna ve günahlarından tövbeye delalet eder.