RÜYADA DİŞ GÖRMEK

                                              RÜYADA DİŞ GÖRMEK : Hastalıga işarettir dişleriniz  döküldüğünü gördüyseniz yakında kötü bir haber alacağınıza işarettir...
Rüyada dis görmek ev halki ve akrabalikla yorumlanir. Üst kat disler erkek, alt kat disler kadin ve azi disleri ev halkinin reisi olarak tabir edilir. Rüyada her hangi bir disinin yaninda yeni bir dis çiktigini görmek, bir akrabadan hayir ve menfaat görecegine; disleri arasinda seyrek ve açik yerleri görmek, akraba ve ev halki arasinda bir geçimsizligin çikacagina delalet eder.

RÜYADA EKMEK GÖRMEK

Rüyada ekmek görmek güzel geçim,helal mal,yöneticilik,hayır ve Bereket'e yorumlanır....

RÜYADA ÇAMUR GÖRMEK

RÜYA TABİRLERİ

 Evinizi çamurla sıvadığınızı görmek üzüleceğinize işarettir.
Yeşil,Kırmızı,Beyaz çamur görmek ; boş işlere...
Siyah çamur ; üzüntü ve sıkıntıya....
Çamur içinde boğulduğunuzu görmek ; bir belaya uğrayacağınıza işarettir.
Çamurda yürümek ise  ahlaka aykırı birtakım davranışlarınızın nedeniyle itibarınızı kaybedeceğinize işarettir. 

Rüyada deniz görmek ne anlama gelir.Rüyada deniz üzerinde gezdiğini görmek, rüya sahibinin itikadının sağlam olmasına delâlet eder.

Rüyada deniz görmek  rüya yı gören için  isteklerinin  gerçekleşeceğine ve  tüccar için  mal ve kazanç,işci için ise  patrona işarettir.
Denizi geçtiğini görmek, rüya sahibinin düşmanından mal almasına işarettir. Denizde yıkandığını gören kimse, günahlarından arınır.
Rüyada deniz üzerinde gezdiğini görmek, rüya sahibinin itikadının sağlam olmasına delâlet eder.

RÜYADA MEZARLIK GÖRMEK ,MİRAS MOBİLYA GÖRMEK



Rüyada mezarlık görmek
    nasıl yorumlanır? Rüyada mezarlık görenin hatalarına tevbe edeceğine işarettir. eğer rüyayı gören kendisini rüyada vefat etmiş olarak görüyorsa uzun bir yaşam süreceğine delalet eder. Aynı zamanda ..

Rüyada meze görmek
   Rüyada meze görmek ne demektir? Rüyada Meze eğerki yanında alkol yok ise yani sadece normal yemek şeklinde yeniyorsa iyi olarak yorumlanır. Fakat rüyada görülen meze alkol ile tüketiliyor yani yeniliy ..

Rüyada minare görmek
kuvvete ve yüksekliğe nail olur. Minarede ayakta dur­duğunu ve Allah Tealayı teşbih ve tehlil ettiğini gören kişi dünyada şöhrete ve yüksekliğe erişir. Onun teşbihi Allah Tealanın kendisini kurtarac ..

Rüyada miras görmek
yakinda hafif bir kaza atlatacaginiza isarettir. Baska bir yakininizin mirasa kondugunu görmek uzakta bulunan bir akrabanizdan kötü bir haber alacaginiza delalet eder. ..

Rüyada mobilya görmek
memuriyet mansıp ve makama işarettir. Rüyada mobilya görmek borçlanmaya da işarettir. Bu rüyayı genç bir erkek görduyse ev eşyası almaya;satması da bakarken görmesi iyi olacak bir iş için tartıs ..

Rüyada genç kızının öptügünü görmek ne anlama gelir.

Rüya tabiri  rüyada  görülen genç kadın nasıl görülürse  görülsün  kadın kadına düşman la yorumlanır.Rüyada güzel bir hizmetçi  görmek iyilik zafer, sevinç, iyi haber alacağına  işarttir. genç ve güzel bir kızla  konuşmak  dünyada saadete  bol rızık,mal ve servete ,işarettir.
Rüyada genç ve güzel bir kızı tutmak istediği halde tutamadığını görmek, zengin olmak Rüyada, güzel, sevimli, güleç yüzlü bir küçük çocuk ve onun gülümsemesini görmek, hayır, ikbâl, servet ve müjdeye delâlet eder. Kendisini rüyada kundakta bağlı bir küçük çocuk olmuş olarak görmek, dört şekilde tâbir olunur: a) Eldeki malın gitmesi, b) Hastalık, c) Cinnet,d) Üzüntü ve keder… Rüyada güzel, sevimli küçük bir kız çocuğu görmek, hayır ve menfaate işarettir. Küçük kız çocuğu rüyası, erkek çocuktan daha iyi hatırlıdır.Genç olmakla beraber çirkin ve asık suratlı kız görmek, bir söylentiye göre haram mala, diğer bir söylentiye göre de kedere ve zarar etmeye alamettir

RÜYADA YILAN GÖRMEK

Rüyada  görülen yılan  korkuya işarettir. bazen de uzun ve iri yılan aile için de evlat ve  kadın  düşmalıgına  bazen de  yaramaz  korkunç  komşuya işarettir.Eğer yılan onu soksa, bir musibete düşer ve halas olmadan ümit kesilir. Kendi döşeğinde bir yılan öldürdüğünü gören kimsenin hanimi vefat eder. iki parça edilmiş yılanın parçalarını eline aldığını gören kimse, düşmanı bulunan bir kimseden istifade eder. Rüyada yılanın erini çiğ olarak yediğini görse, düşmanına ve düşmanının malına zafer bulur ve bu sebeple sevince erişir.
 
 
 

Rüyada ölü birini görmek

Rüyada ölen birisini  görmek  özlemleri hasretleri  simgeler. rüyada ölü sevilen  kişileri  geleceğini veya  sevdiğinizin  birisiniden iyi haber alacağına  yorumlaYani ölü diri getirir. Rüyada ölü birini, ölmüş birini görmek hakkında söylenecek en önemli söz ölü görüldüğünde korkulmamalıdır. Çünkü ölü hayra yorulur. ölü taşımak, ölü taşıdığını görmek, memuriyet, devlete hizmet etmeye işaret eder.

RÜYA TABİRLERİ

RÜYADA ÖLMEK, ÖLÜ GÖRMEK,

RÜYADA ÖLÜ GÖRMEK 
Rüyada  ölmek  dince  eksikliğine  ve itikat bozukluğuna  yolculuğa, biir yere taşınmaya, veya yoksulluğa,veya evlenmeye  ölüm bazen uzlete,rahata kavuşmaya veya  şerefe, ani ölüm yoksul için  zenginliğe  zengin için ise  yoksulluğa  
Ölü olduğunu görmek sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, Ölüm anı ve onun sıkıntılarını çektiğini görmek çıkar için insanlara zulmetmeye, Bazen ölüm anı dinde tartışmaya, ev taşınmaya, borç ödemeye, evlenmeye, misafiri hazırlamaya, bir sanattan diğer sanata geçmeye yahut haklardan istifade etmeye, Ölü üzerine feryad ederek ağlamak vaaz ve nasihate, bu ağlamayı dinlemek çirkin koku yayan bir yeri açmaya ya da çalgı aletlerinin çalındığı bir merasimde bulunmaya; bir nitne çıkarmaya, Ölü ardından üzüntüyle - sesli de olsa- ağladığını görmek sevinç ve sürura, Ölü üzerine ücretle ağlayan kadınları görmek durumun değişmesine, çirkin amellere

Rüyada kablo görmek,Rüyatabirleri

Rüyada   kablo görmek ne anlama  gelir .Rüyada görülen kablo  riskli  bir işe atlacagınıza ve bu işten karlı çıkacağınıza işarettir.
Kablo kelimesinin rüya tabiri

RÜYADA  KABLO GÖRMEK :, rüyayı gören kişinin maddi anlamda zorluklar çektiğine, maddi anlamda sıkıntılar çektiği için zor günlerin yavaş yavaş sona ereceğine ve mutluluğa ereceğine, bu yolda ilerlerken çok sabırlı ve metanetli olması gerektiğine çünkü yakın zamanda maddi manevi ferah günlerin yaklaştığı ile ilgili yorumlar yapılır.

Rüyada armut görmek ,armut ne anlama gelir

Rüyada  görülen armut ne anlama gelir rüyatabiri  armut yemek ,armut görmek,yeşil armut, sarı armut gıbıcık armut,armut çeşitleri
rüya sahibinin kavuşacağı mala delalet eder. Rüyada armut yiyen kimse mal ve nimete erişir. Bazı tabirciler armut, hastalıktır dediler. Bunda asıl olan hastalıkla beraber malla tabir edilmektir. Rüyada bir takım armutları elde gören kimse, toplu bir mala varis olur. Bazı tabirciler, armut hayra delalet eder. Çünkü o bozulmadan bir müddet durur, dediler.
Armut ,u
Armut ağacı, elinden mal almak için ailesini idare eden Arap olmayan bir adamdır. Armut ağacı, hamile kadın için erkek çocuğa, bekar kız için kocaya delalet eder. Bazen da armut ağacı, hasta için onun ölümüne ve toprağa defnedilmesine delalet eder
 mevsiminde yemek hayra, mevsiminin dışında yemek haram mala delalet eder.

Rüyada ünlü biri olmak ,Rüya tabiri

Rüyada ünlü birisi olduğunu görmek  hayel kırıklığına uğrayacağınıza işarettir.ünlü birisini  görmek  başarılı olacaksınız anlamına gelir.

RÜYANIN SÜRESİ NE KADARDIR

Görülen rüya 1 kaç dakikalık rüya anında bile çok uzun sürdüğünü sanılan tuhaf, şaşırtıcı ve çok farklı olaylar birbirini izler, dolayısı ile rüyada vakit kavramı oluşmaz. ancak vakit kavramını, uyandıktan sonra beyinin öğretileri ve alışkanlıkları doğrultusunda saptadığımız 1 anlar toplamıdır yalnızca.
bilimadamlari rüyanın müddeti üzerinde kesin 1 sonuca varamamışlardır. 1 kısmı rüyaların yalnızca birkaç saniye sürdüğünü iddia ederken, diğer 1 kısmı da saatlerce devam eden rüyaların olduğu fikrindedir. bu tartışmalar esnasında dr. b. klein adında amerikali 1 bilimadamı 1 araştırmaya başlamış ve gönüllü olarak seçtiği kişileri hipnotize ederek uyutmaya başlamıştır ve belli 1 müddet sonra uyandırıp rüyalarını dinleyerek, 1 rüyanın 20 saniyeyi geçmeycek kadar kısa sürdüğünü belirlemiştir. dr. klein’ın sürdürdüğü bu araştırmanın sonunda en uzun rüyanın 90 saniyeyi geçirmediği ortaya çıkmıştır.

rüyada yalamak ,dondurma yalamak,

Rüyada yalamak veya yaladığını görmek, güzel ve helal olan ber şeyi yalamak süs ve takı eşyasına, Yalamak ev harcamalarını kısmaya yahut az bir rızık elde etmeye yorumlanır. Rüyada su veya süt ve buna benzer şeyi yalamak çoluk çocuğunun nafakasını azaltmaya veya kazanca yorumlanır.

Rüyada dondurma yediğinizi görmek, işlerinizin bir müddettir durgunlaştığına da yorumlanır.
Rüyada dondurma görmek ev hayatındaki mutluluğun kaybına ve bu olayların sizi çok üzeceğine yorulur. Rüyada dondurma yemek ise meşakkatle kazanılan mala delâlet eder.

RÜYADA YABAN DOMUZU GÖRMEK

RÜYA TABİRLERİ
Yaban domuzu görmek  ne ye gelir. rüyada görülen yaban domuzu  düşmanlığa yorumlanır. yaban domuzunun üzerine saldırdığını görmek  sizi mahvetmek isteyen düşmanlarınıza  işaret tir.

Rüyada vadi görmek

Rüyada vadi görmek salih amel işlemek  halal kazanmak hakkın  rızasına ermeye  işaret eder. 
Rüyada yemyeşil bir vadi görmek, başarılı ve mutlu bir hayat süreceğinize, çok fazla çocuk ve torun sahibi olacağınıza işaret eder. Rüyada kurak bir vadide olduğunu görmek, hacca gitmeye işaret eder

Rüyada ahireti görmek

rüyada kendisini ahirette görmek, uzun bir ömre delalet eder.
Bu kelime genel anlamda olduğu için Kıyamet, Sırat, Mizan, Cennet ve Cehennem Maddelerine bakınız.
Rüyada ahirete gitmek, uzun ve yararlı bir yolculuğu belirtir. Ahirette bulunmak, tüm çabalarının karşılığını alacağını büyük bir iyilik ve mutluluğa kavuşulacağını belirtir. Ahiretten kovulmak, mal, mülk bazen de can kaybına işarettir.
Rüyada ahrete gitmek, uzun ve faydalı bir yolculuğu belirtir. Ahrette bulunmak, emeklerinin karşılığını alacağını büyük bir iyilik ve mutluluğa kavuşulacağını belirtir. Ahretten kovulmak, mal, bazen de can kaybına işarettir. Kendini ahrette görmek, dileklerinizin gerçekleşmesi, uğruna harcadığınız gayretlere rağmen bunların ancak bir kısmını elde edeceğinize işarettir .Ahrette kovulmak, mal kaybına ve sefalete işarettir. Ahreti seyretmek, ailece mutlu bir yaşam sürmeye yorumlanır.
Rüyada ahireti görmek, ailece iyi bir hayat sürüleceğine, ahirette bulunmak, büyük bir iyiliğe kavuşulacağına, ahiretten kovulmak, mal kaybına ve sefalete düşüleceğine işarettir.

RÜYADA CİÇEK GÖRMEK NE ANLAMA GELİR,RÜYA TABİRLERİ

Rüyada görülen çiçek  sevinçli  ve iç acıcı  haber alınacağına  ve hamile bir kadın çiçek görürse şiddet ve üzüntüden kurtulacağına , değişik çiçek renkleri  farklı sevinç sebebidir.
Rüyada çiçek görmek güzel ve size şans getirecek bir haber demektir. Kadınlar için hamileliliği işaret eder. Eğer çiçekler kurumuş ise bu, ölümün, üzüntünün, sıkıntının işaretidir. Çiçekli taç taşımak evlilik yapmak ve dünya nimetlerine kavuşmaya işarettir. Çiçekçi dükkanı güzel ve mutlu bir ilişkinin haberidir. Bir demet çiçek, uzak ve zengin bir akrabanızdan size miras kalacağına işarettir. Çiçek sulamak yaptığı işlerde başarı kazanmak anlamındadır. Kısmet, ferahlık, mutluluk, murat, ferahlık, huzur olarak yorumlanır. Çiçekler saf, temiz aşkla da ilgisi vardır. Çiçeklere göre de yorumlanır. Rüyada adini hiç isitmedigi ve kendisin de görmedigi bir çiçegi görmek, iki sekilde yorumlanir: Biri, çesitli kiyafette ve bilmedigi insanlarla tanisacagina, digeri çesitli renklerle donanmis çiçeklerle dokunmus kumas. Güzel kokulu bir çiçek ne renkte olursa olsun, hayirla yorumlanir. Kokusuz çiçek güzelse, rüya sahibinin hayatinin güzel ve de-vamli olacagina, çiçek solmus ve pörsümüs ise dünyasinin son bulduguna delalet eder. Bir baska rivayete görede: Kisinin rüyada çiçek görmesi, hayra isarettir. Bekar bir kimse, rüyada çiçek görse, bu rüya, o sahsin

http://www.youtube.com/watch?v=wWdZ24l1vRk&feature=player_detailpage


evlenecegine isarettir.