Rüyada zarf görmek .zarffın rüyaa anlamı , zarf yorumları .

*Rüyada zarf görmek Zarf görmek maksadın hasıl olmasına, ince ve derin anlamlara, ilme yahut eşya konulan sandığı delalet eder.
*Rüyada kağıt zarf görmek , önemli bir sırrı öğrenmeye; içine her hangi bir kağıt koymak üstünlük ve öncülük anlamına gelir
*Rüyada kağıt zarf görmek, gizli bir olayı ortaya çıkaracağınıza yorumlanır. Zarfın içine bir kağıt koymak girdiğiniz bir toplulukta lider olacağınızın işaretidir.
*Kapalı zarf haberdir. Temiz bir zarfa kağıt koymak ise paradır. Ayrıca zarfın rengine göre de yorum yapılır.Rüyada mektup zarfi görmek, Önemli birisinin sizden saklandigina delalet eder.
Kapali bir zarf sirra; açik zarf görmek ise bazi sirlarin açiklanacagina; üzeri yazili zarf görmek ise, sizi kiskanan kimselerin bulunduguna isarettir.
*Bir baska rivayete görede: Rüyada zarf görmek, maksada ulasmaya, bazen de esya konulan sandiga ve ilme isarettir.

*Rüyada mektup zarfı görmek; sırlarınızın yakınlarınız tarafından açığa çıkarılacağına, mektubu zarfa koyduğunuzu görmek; önemli sevindirici haberler alacağınıza, bir zarftan mektup çıkartarak okuduğunuzu görmek; uzaktaki bir dostunuzun sizden mektup beklediğine işarettir.

Blog Arşivi