RÜYA GÜRMEK ,RÜYA TABİRLERİ, RÜYA ANLAMLARI

RÜYATABİRLERİ RÜYA GÖRMEK
RÜYADA ABLA : Yaptığınız işte ya da ilerde yapacağınız bir işte karşılaştığınız zorluklar karşısında itibarlı birisi tarafından kollanıp gözetileceğiniz anlamında gelir. Rüyada kendi ablasını görmek, yakında iyi bir haber almak demektir. Bekarlara evlenebileceğini belirtir. Ablanızı veya ablanızın olduğunu görmeniz, bütün işlerinizde koruma göreceğinize ve ömrünüzün uzun olacağına işarettir.

RÜYADA ACI ÇEKMEK : Vücudunda veya başında bir ağrı veya acı bulunduğu şeklinde bir rüya görmek, özel meselelerini başkalarına anlatmaması ve bazı şeyleri kendisine saklamayı öğrenmesi gerektiğine işarettir. Diş ağrısı: Rüyada diş ağrıması yakında sevindirici bir haber alacağınıza işarettir.Bir yerinizi acıttığınızı görmeniz ise dostlarınızın iğneli sözleriyle karşılaşacağınızı gösterir.

RUYADA ACI : Rüyada acı bir şey yemek, birden sevinmek demektir. Bir söz veya işiteceği şeyler bu sevince de söylenecek neden olabilir. Rüyada acı çekmek tam aksi olarak yorumlanır. Duyulan acı büyük huzur ve mutluluğa işaret eder. Ellerdeki acı hissetmek bolluk olarak yorumlanır.

  RÜYADA ACIKMAK : Rüyada acıkmak ve doyuncaya kadar yemek hastalıktan kurtulmaya ve bolluğa işarettir. Rüyada açlık çekmek, maddi konularda kazanç sağlayacağını belirtir. Çocuğu, dilenciyi veya bir hayvanı doyurmak ise hayırlı bir iş yaparak, manevi kazanç sağlanacağını belirtir.

RÜYADA ACIMAK : Kimse rüyada birisine acıyarak yardım ediyorsa, sıkıntılı bir yaşam geçirmemek için biraz daha sıkı ve disiplinli çalışmalıdır.

  RÜYADA ACUZE : Rüyada çirkin ve ihtiyar bir kadın görmek, evlilikte sıkıntıyı, ya da işlerinizin ters gitmesine ve üzüntülü anlar yaşayacağınıza işarettir.

  RÜYADA AÇGÖZLÜLÜK : Rüyada açgözlülük yaptığını görmek, içinizdeki üzüntüden bir süre daha kurtulamayacağınıza işarettir.

BİRİSİ RÜYASINDA AÇILIŞ : Rüyada bir açılışta bulunmak veya bir açılışa davet edilmek sevinçli habere işarettir. Bir yerin açılışını yapmak, insanların hayrına olan bir işin, güzel günlerin kısa sürede geleceğine işarettir.

  İNSAN RÜYASINDA AÇLIK : Rüyada açlık çekmek, maddi konularda kazanç sağlayacağını belirtir. Çocuğu, dilenciyi veya bir hayvanı doyurmak ise hayırlı bir iş yaparak, manevi kazanç sağlanacağını belirtir.

AÇMA : Rüyada açma yemek, bir yoksulu düşüneceğiniz konusundaki vaadinizi gerçekleştirmeniz gerektiğine işarettir. Boş laflar etmemeniz, adaklarınıza ve verdiğiniz sözlere dikkat etmeniz gerektiği anlamına da gelir.

ADA ÇAYI : Rüyada, ada çayı görmek, toplamak veya ada çayı içmek, dışarıdan gelecek biri tarafından evinizdeki huzurun bozulacağına delalettir.

  BİRİSİ RÜYASINDA ADADA OLDUGUNU GÖRĞÜRSE ADA : Kayalıklarla kaplı ada yalnızlığa, yeşil ada hayırlı nimete, insanların yaşadığı ada huzurlu ve sonu güzel olan hayata işaret eder. Bekarlar için güzel bir aşk yaşayacağını, evliler için ise evlilik hayatında maddi veya manevi sıkıntıya yorumlanır. Orta yaşlılar için, iş değiştirmeyi de belirtebilir. Ada da gezinti, çok istediği bir işin gerçekleşmeyeceğini; ada da fırtına, üzüntü ve acı yaşanacağını belirtir. Ada da yanardağ görmek, yakınınızdaki kişilerden bir kötülük göreceğinize yorumlanır. Adanın batması ise, bir kız çocuğu doğacağına işarettir.

  RÜYADA ADA SOGANI ADA SOĞANI : Kötülükle anılan bir adam olarak tabir edilir. Elinde bu soğan olduğunu gören kimse, kendisinin kötü anılmasına neden olacak bir yapmayı arzu eder.

  RÜYADA ADALET : Davranışlarınıza dikkat etmeniz gerekir, bazı karışık olaylarla karşılaşabilirsiniz. İnsanlara karşı zor durumda kalabilirsiniz diye yorumlanır.

  RÜYADA ADAM ADAM : Rüyada daha önce tanışmadığı bir adam ile konuşma, yeni ve iyi bir arkadaşlığı gösterir. Adamla kavga etmek, ev içinde bir sıkıntıyı; adam öldürmek, eski bir düşmanlığın canlanmasını veya bir dedikodu yüzünden sıkıntıya düşmeyi belirtir. Adama yiyecek vermek, hafif bir sağlık bozukluğuna, adamdan bir şey almak, ciddi bir hastalığa, birisine iyilik etmek, yakın çevrede bir sıkıntıya işaret eder. Adama para vermek, dedikoduyu, para almak, emeğinin karşılığı çok büyük miktarda para kazanılacağını belirtir. Adama hakaret, size yöneltilen suçlamalardan kurtulmaya işarettir.

  İNSAN RÜYASINDA ADEM PEYGAMBER : Rüyada Adem peygamber niyetine kutsal bir kişi görmek, o dönemde olmasını istediği birçok şeyin gerçekleşeceğini belirtir. Adem Dünyada ilk rüya gören ve bunu ilk defa yorumlayan olduğu için; tabir ilminde başarılı olmaya, Hacca gitmeye ve dostları ile bir araya gelmeye, uzak yerlere seyahate çıkmaya işaret eder.

RÜYADA ADI DUYMAK : Rüyada adınızı duymak veya adınızla çağrılmak, sizi sevindirecek güzel bir haberin müjdecisidir. Tanıdıklar arasında daha çok sevilip sayılmaya yorumlanır.

İNSAN RÜYASINDA ADİ : Kendini bu durumda görmek, iş hayatınıza düzen vermeniz gerektiğine işarettir.

  RÜYADA ADİL : Çekilen zahmetlerin karşılığının alınacağına, er ya da geç başarının sizinle birlikte olacağına işarettir.

Blog Arşivi